Accuboormachine aanbieding | De beste deals

Een accuboormachine is een basisproduct, dat je in elk huishouden kunt gebruiken. Aan een eenvoudige boormachine in een accuboormachine aanbieding kunt je enorm veel plezier beleven. Want daarmee is het heel eenvoudig om een gaatje te boren of een schroefje vast te draaien. Een Bosch accuboormachine uit een leuke accuboormachine heb je binnen de kortste keren terugverdiend. Koop echter niet zomaar een willekeurige accuboormachine. Dan loop je het risico dat je een apparaat aanschaft dat niet voldoet aan je wensen. Zelfs een Makita accuboormachine kan dan tegenvallen. Je kunt in dit artikel de gebruikskenmerken vinden waarop je moet letten.

Bekijk de beste accuboormachine aanbiedingen:

Het doel van een accuboormachine

Een accuboormachine is bedacht om gaten te boren en om schroeven in en uit een materiaal te draaien. Er bestaan hele dure professionele accuboormachines en hele eenvoudige. Voor huis, tuin, en keukengebruik volstaat een goedkoop apparaat uit een accuboormachine aanbieding. Als je een gevorderde klusser bent is het goed om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden van je accuboormachine. Vergeet niet naar de accessoires te kijken die deel uitmaken van de accuboormachine aanbieding. Soms kan daar een koffer met boren of schroefbitjes bij zitten die een klein vermogen kosten als je ze los moet kopen.

ToolMax - Weekactie banner

De kracht van een accuboormachine

Bij een accuboormachine aanbieding staat altijd vermeld welk soort accu erbij de accuboormachine is gevoegd. Dat is een goede indicatie van de kracht van het apparaat. Je moet kijken naar het voltage. Een accuboormachine aanbieding met aan accu van 12 volt is alleen te gebruiken voor licht werk, zoals het indraaien van kleine schroeven en het boren van kleine gaatjes. Een accu met een voltage van 14,4 volt is veel sterker. Daarmee kun je flinke schroeven vastdraaien en grotere gaten boren. Als je een accuboormachine aanbieding ziet met een accu van 18 volt heb je te maken met een professioneel apparaat. Dat is super krachtig.

accuboormachine aanbieding

Het uithoudingsvermogen van een accuboormachine

Behalve de spanning die uit de accu komt is ook het vermogen van de accu een belangrijk kenmerk van de accuboormachine aanbieding. Het vermogen van de accu wordt aangeduid in Ampère-uur. Naarmate dit getal hoger is kun je langer gebruik maken van de accu. Dat betekent dat accuboormachines die een accu hebben met een groter vermogen veel langer achter elkaar kunnen worden gebruikt. Een hoog vermogen is minder belangrijk als er twee accu’s bij de accuboormachine aanbieding zitten. Want dan kun je doorwerken door één accu te gebruiken terwijl de andere aan het opladen is.

Het koppel van een accuboormachine

Een ander getal dat te maken heeft met de kracht van het gereedschap in een accuboormachine aanbieding is het koppel. Dat wordt aangeduid in Newtonmeter. Het koppel is de kracht waarmee de boor ronddraait, niet te verwarren met de snelheid. Een hoge snelheid betekent niet automatisch een krachtige accuboormachine. Bij veel accuboormachines kun je het koppel met een knop instellen. Dat is nuttig, want dan kun je de accuboormachine zo instellen dat je comfortabel kunt werken, zonder dat je de motor overbelast. Met een goede instelling van het koppel voorkom je ook dat de accu beschadigd raakt en heel snel leeg is.

De betekenis van de maximale boordiameter

Een andere indicatie voor de kracht van een accuboormachine is de maximale boordiameter die je met zo’n apparaat kunt boren. Helemaal objectief is dat niet, want de boordiameter is ook afhankelijk van het soort materiaal waarin je gaten boort. Als bij een accuboormachine aanbieding een kleine boordiameter wordt aangegeven kun je ervan uit gaan dat het om een licht apparaat gaat. Met sterke accuboormachines kun je grotere gaten boren. De boordiameter is niet een heel goede aanduiding voor de kracht van de accuboormachine. Ook je vaardigheid als klusser en je gevoel voor de boormachine spelen daarbij een rol.

accuboormachine aanbiedingen

Hoe kies je de beste accuboormachine aanbieding?

Het uitzoeken van gereedschap in een accuboormachine aanbieding is erg moeilijk. Het lijkt een beetje op het vergelijken van appels en peren. Want elke aanbieding is verschillend. Bij een Makita accuboormachine zitten misschien veel accessoires, terwijl er bij een Bosch accuboormachine misschien een zwaardere accu zit. In een andere accuboormachine aanbieding vind je misschien wel een accuboormachine die is uitgerust met een klopmechanisme om in steen en beton te boren. Een objectief advies over het kopen van een accuboormachine is dus niet te geven. Kijk daarom vooral naar de dingen die je met het apparaat wilt doen en maak dan een weloverwogen keuze.

Samenvatting

Bij een accuboormachine kopen in een accuboormachine aanbieding kun je op de volgende kenmerken letten. Als er een accu bijgevoegd is met een hoger voltage is de accuboormachine krachtiger. Als de accu meer vermogen heeft kun je een langere tijd achter elkaar werken met de accuboormachine. De maximale grootte van de gaten die je kunt boren is ook een aanduiding van de kracht van de accuboormachine. Als je geen boren of schroefbitjes hebt kan het aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van een accuboormachine aanbieding met veel accessoires.

Veelgestelde vragen:

Zijn er op dit moment gereedschap aanbiedingen?

Ja, op dit moment zijn er verschillende gereedschap aanbiedingen. Op dit moment hebben wij actieve aanbiedingen van: Bol.com, Coolblue en Praxis op onze website verzameld.

Hoeveel kan ik besparen met deze aanbiedingen?

Hoeveel je kan besparen hangt van verschillende factoren af. Hoe hoger de aanschafwaarde, hoe hoger de korting. Op dit moment hebben wij verschillende aanbiedingen verzameld van +25% korting.

Hoe maak ik gebruik van een gereedschap aanbieding?

Op onze website verzamelen wij alle online gereedschap aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een gereedschap aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.