Home Blog

Zonne-energie binnen handbereik: Verkoop meer aan je klanten

0

Welkom in de wereld waar de zon niet alleen opkomt en ondergaat, maar ook een bron van energie en inkomsten wordt. In de hedendaagse ecobewuste samenleving is de vraag naar zonnepanelen groter dan ooit. Maar wat als je in de zonne-energiesector werkt en merkt dat het vinden van klanten die daadwerkelijk de overstap willen maken, een uitdaging is? Het antwoord ligt in het informeren en aantrekken van je doelgroep met de juiste informatie over de eenvoudige aanschaf van zonnepanelen. Hoe je dat bereikt?

De kracht van informatie: Licht op zonne-energie

In een wereld die steeds bewuster wordt van duurzaamheid, is zonne-energie geen onbekende. Echter, ondanks de toenemende interesse, blijft de stap voor velen toch groot. Dit is waar jij als aanbieder van een zonnepanelen aanlegservice een leidende rol speelt. Door je potentiële klanten te informeren over hoe eenvoudig het kan zijn om zonnepanelen aan te schaffen, kun je de drempel voor twijfelende klanten verlagen.

Een sleutelwoord in deze missie is geld lenen voor zonnepanelen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de financieringsmogelijkheden die er zijn voor de aanschaf van zonnepanelen. Websites zoals nederlandskredietcollectief.nl bieden uitgebreide informatie over hoe je op een verantwoorde wijze geld kunt lenen voor zonnepanelen. Deze financiële kennis is waardevolle informatie die je kunt gebruiken om je doelgroep te overtuigen van de haalbaarheid van hun groene droom.

De persoonlijke lening

Geld lenen voor zonnepanelen kan in verschillende vormen, waaronder een persoonlijke lening. Dit type lening is bijzonder geschikt voor de aanschaf van zonnepanelen omdat het de koper (lees: jouw klant) de flexibiliteit biedt om de lening af te stemmen op zijn of haar persoonlijke financiële situatie. Door potentiële klanten te informeren over de mogelijkheden van een persoonlijke lening, geef je ze een krachtig hulpmiddel in handen om de overstap naar zonne-energie realistisch te maken.

Jouw rol in de groene revolutie

Als aanbieder van een zonnepanelen aanlegservice ben je meer dan een verkoper; je bent een gids in de transitie naar een duurzamere wereld. Door je doelgroep te informeren over de eenvoudige stappen die ze kunnen nemen om zonnepanelen te installeren, speel je een belangrijke rol in de beweging van deze markt. Heb je een consult met een klant? Vergeet niet om de voordelen van zonne-energie te benadrukken, zoals de lagere energierekeningen en het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Vervolgens kun je de overstap maken naar het kostenplaatje: benoem de totale kosten en financieringsopties en aangeboden subsidies/vergoedingen.

De zon schijnt voor iedereen

Het installeren van zonnepanelen is een investering in de toekomst. Niet alleen de toekomst van de planeet, maar ook de financiële toekomst van degenen die de overstap maken. Door duidelijk te communiceren over de mogelijkheden van financiering, zoals de mogelijkheid om geld te lenen voor zonnepanelen, kun je je doelgroep helpen de sprong te wagen. De zon schijnt voor iedereen; het is aan ons om die energie te omarmen. Samen kunnen we de weg naar duurzaamheid eenvoudiger maken.

Veilig klussen en het gebruik van ladders

0

Klussen in en rondom het huis kan een lonende ervaring zijn. Of het nu gaat om het ophangen van gordijnen, het schilderen van muren of het repareren van een lekkend dak, het uitvoeren van deze taken vereist niet alleen vaardigheid maar ook aandacht voor veiligheid. Een van de meest essentiële aspecten van veilig klussen is het correct gebruiken van ladders, zoals de driepootladder en de Henchman ladder. Deze twee types ladders bieden stabiliteit en functionaliteit, maar het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe ze veilig te gebruiken om ongelukken te voorkomen.

Wat is een driepootladder

De driepootladder, zoals de naam al aangeeft, heeft drie poten die stabiliteit bieden op oneffen terrein. Deze ladders zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en stabiliteit, vooral op ongelijke ondergronden zoals tuinen en trappenhuizen. Bij het gebruik van een driepootladder is het echter belangrijk om een paar veiligheidsmaatregelen in gedachten te houden:

Voordat je begint met klussen, inspecteer de driepootladder zorgvuldig op eventuele gebreken, zoals barsten, losse treden of ontbrekende voeten. Gebruik de ladder niet als deze beschadigd is. Zorg ervoor dat de driepootladder op een stevige en vlakke ondergrond staat voordat je hem beklimt. Vermijd plaatsen waar de grond ongelijk is of losse objecten bevat die kunnen leiden tot instabiliteit.

Volg altijd de aanbevolen richtlijnen voor het gebruik van de driepootladder, inclusief het niet overschrijden van het maximale gewicht en het beklimmen van de ladder met beide handen vrij. Zorg ervoor dat je altijd het zwaartepunt behoudt tijdens het beklimmen en werken op de ladder. Overstrek niet naar de zijkant, wat het risico op kantelen vergroot.

Alles wat je moet weten over de Henchman ladder

De Henchman ladder is een andere handige optie voor klussen, vooral bij het werken op hoogte in de tuin, zoals het snoeien van bomen of het verzorgen van planten. Deze ladder staat bekend om zijn stabiliteit en veiligheid dankzij de brede basis en verstelbare poten. Bij het gebruik van een Henchman ladder is het belangrijk om de volgende richtlijnen te volgen:

Controleer of de Henchman ladder correct is gemonteerd volgens de bijgeleverde instructies. Zorg ervoor dat alle onderdelen stevig vastzitten voordat je de ladder beklimt. Pas de hoogte van de poten van de Henchman ladder aan zodat deze stabiel staat op de ondergrond. Zorg ervoor dat alle poten gelijkmatig zijn ingesteld om stabiliteit te behouden.

Sommige modellen Henchman ladders zijn uitgerust met een platform waarop je kunt staan tijdens het werken. Maak hier gebruik van voor extra stabiliteit en comfort. Net als bij elke ladder, houd rekening met de maximale werklast van de Henchman ladder en overschrijd deze niet om het risico op instabiliteit te verminderen.

Veiligheid staat voorop bij het klussen, en het juiste gebruik van ladders zoals de driepootladder en de Henchman ladder is essentieel om ongelukken te voorkomen. Door de bovenstaande richtlijnen te volgen en altijd waakzaam te blijven tijdens het werken op hoogte, kun je genieten van een veilige en productieve kluservaring.

3 reden om je zonnepanelen door een erkend bedrijf te laten plaatsen

0

Wanneer je om je heen kijkt, is de kans groot dat je meerdere daken ziet die zijn voorzien van zonnepanelen. Logisch ook, want het levert je iedere maand een serieus besparing op. Het is dus ook niet zo vreemd dat er steeds meer mensen zijn, die de keuze maken om ook zonnepanelen te laten plaatsen. Vooral nu het goede nieuws naar buiten is gekomen dat ook de salderingsregeling de komende jaren niet wordt afgebouwd. Kortom, reden genoeg dus om hier serieus over na te denken. Mocht je voornemens zijn om zonnepanelen te laten plaatsen, laat dit dan wel doen door een erkend bedrijf. Natuurlijk is het verleidelijk om dit door een welbekende beunhaas op een zaterdag te laten doen, maar wij vertellen je waarom dit niet verstandig is.

Vakkundig en veiligheid

Het plaatsen van zonnepanelen vereist vakmanschap en kennis van zaken. Daarom is het verstandig om hiervoor een erkend bedrijf in te schakelen. Zij hebben de juiste training en ervaring om de panelen op een veilige en efficiënte manier te installeren. Een erkend bedrijf werkt volgens strikte richtlijnen en houdt rekening met alle veiligheidsvoorschriften. Zo ben je verzekerd van een correcte montage en minimaliseer je het risico op ongelukken of schade aan je woning. Dus of je nu kiest voor het installeren van zonnepanelen in regio Westland of ergens anders in het land, laat dit uitvoeren door een bedrijf die kennis van zaken heeft, ook met het oog op garantie, maar daarover later meer. Erkende bedrijven bieden namelijk regelmatig cursussen en opleidingen, waardoor ze met hun tijd meegaan.

Kwaliteit en garantie

Als je investeert in zonnepanelen, wil je natuurlijk dat deze van topkwaliteit zijn en lang meegaan. Door te kiezen voor een erkend bedrijf zoals Recharged ben je verzekerd van hoogwaardige materialen en een correcte installatie. Deze bedrijven werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers, zodat je zeker bent van duurzame en betrouwbare zonnepanelen. Bovendien bieden erkende installateurs vaak garanties op zowel de panelen als de installatie zelf. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan draai jij in veel gevallen niet voor de kosten op, iets wat natuurlijk bij een beunhaas wel anders is. Denk er dus goed over na of de besparing die je realiseert, over een aantal jaren niet keihard weer terugkomt.

Passend advies op maat

Het laten leggen van zonnepanelen is veel meer dan het leggen alleen. Zo is het belangrijk dat er iemand bij je op locatie komt om de situatie te kunnen beoordelen en je te voorzien van een passend advies. Het kan namelijk heel goed zijn dat het idee wat jij voor ogen hebt, in de praktijk helemaal niet uitvoerbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plek waar je de panelen wilt plaatsen, de verwachte opbrengst en ook het type paneel. Natuurlijk kun je online een hele hoop vinden als het gaat om de opbrengst, type paneel en verdere technische zaken. Toch kan alleen op locatie op de juiste manier worden beoordeeld wat de beste keuze is voor jou.

 

 

Kies voor gemak, veiligheid en functionaliteit van een vouwsteiger

0
Ladder-aanbieding

Als je regelmatig werkzaamheden op hoogte uitvoert, zoals schilderen, renoveren of reparaties aan de buitenkant van je huis, dan is een vouwsteiger kopen een onmisbaar hulpmiddel. Deze handige en veelzijdige apparaten bieden een veilige en stabiele werkplek, terwijl ze ook gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Maar voordat je er een koopt, zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw behoeften.

Het allerbelangrijkste bij het kopen van een vouwsteiger is de veiligheid. Zorg ervoor dat de steiger voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen en certificeringen, zoals de Europese norm EN 1004. Controleer ook of de steiger is voorzien van voldoende stabilisatoren, leuningen en platformen om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken op hoogte.

Verschillende formaten en soorten

Vouwsteigers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hoogtes, dus het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor jouw specifieke behoeften. Denk na over de maximale werkhoogte die je nodig hebt en de beschikbare ruimte op de werklocatie. Een steiger die te klein is kan onhandig zijn om mee te werken, terwijl een te grote steiger overbodig kan zijn en meer ruimte in beslag neemt dan nodig is.

Investeer in een vouwsteiger van goede kwaliteit die lang meegaat en bestand is tegen de zware omstandigheden van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Kies voor steigers gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium of staal, die bestand zijn tegen roest, corrosie en slijtage. Controleer ook of de steiger is voorzien van stevige vergrendelingsmechanismen en versterkte verbindingen voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

Een van de grootste voordelen van een vouwsteiger is het gemak van transport en opslag. Kies voor een steiger die gemakkelijk kan worden opgevouwen tot een compact formaat en voorzien is van wielen of handgrepen voor eenvoudig transport. Dit maakt het eenvoudig om de steiger te verplaatsen van de ene naar de andere locatie en op te bergen wanneer hij niet in gebruik is.

Extra functies en accessoires

Overweeg welke extra functies en accessoires je nodig hebt voor jouw specifieke toepassing. Sommige vouwsteigers worden geleverd met handige extra’s zoals verstelbare platformen, verlengde leuningen en gereedschapsrekken voor het opbergen van materialen en gereedschap. Deze kunnen je werk efficiënter maken en het gebruik van de steiger nog veiliger en comfortabeler maken.

Al met al is het kopen van een vouwsteiger een investering in veiligheid, efficiëntie en gemak bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Door rekening te houden met bovenstaande factoren en zorgvuldig onderzoek te doen naar de verschillende opties die beschikbaar zijn, kun je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw specifieke behoeften. Met de juiste vouwsteiger kun je veilig en efficiënt werken op hoogte, of het nu gaat om professionele bouwprojecten of klussen rondom het huis.

Wat zijn de mogelijkheden voor de houten tuinhuizen van Gras en Groen?

0

Houten tuinhuis

Het gebruik van hout in de tuin heeft meer dan één voordeel. Zo is hout niet alleen een erg sterk materiaal, maar ook een duurzame keuze. Bovendien is het een veelzijdig materiaal waarmee je alle kanten op kunt. Naast diverse houten tuinafscheidingen en tuinmeubels zijn ook houten tuinhuizen op maat niet meer weg te denken uit de hedendaagse tuin. Als je een tuinhuis wilt laten plaatsen, kun je dit met een gerust hart aan Gras en Groen overlaten. Dit hoveniersbedrijf beschikt over een vakkundige team dat onder meer bestaat uit bouwtechnische ontwerpers, timmermannen en hoveniers die je tijdens het hele project volledig ontzorgen. Of het nu om grondbewerking gaat of het aansluiten van water en elektra; zij draaien er hun hand niet voor om. Ben je benieuwd welke tuinhuizen er allemaal zijn en welke mogelijkheden ze te bieden hebben? Je leest het allemaal op deze pagina!

Voordelen van houten tuinhuizen

Met een houten tuinhuis ben je van alle markten thuis. Allereerst zit je voortaan altijd op de eerste rij en is er niets meer dat je ontgaat in je tuin. Terwijl je tijd in de buitenlucht doorbrengt, geniet je in de ochtend van de opkomende zon en de kwetterende vogeltjes. En als het begint te regenen, zit je altijd droog. Daar komt nog bij dat een houten tuinhuis je tuin meteen een stuk sfeervoller maakt en dat hout over isolerende eigenschappen beschikt. Ook hoef je nooit ver weg te gaan als je even ongestoord alleen wilt zijn. Tot slot zijn de houten buitenverblijven verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je je helemaal thuis voelt in je nieuwe buitenverblijf.

Soorten houten tuinhuizen

Houten tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Dit begint al met een brede waaier aan verschillende stijlen. Hierbij kun je onder andere denken aan een traditioneel tuinhuis of een modern buitenverblijf dat van alle gemakken voorzien is. Hou je bijvoorbeeld van een mooi opgeruimde tuin, dan komt de nieuwe ruimte goed van pas als extra bergruimte voor al je tuingereedschap en de fietsen van het hele gezin. Of heb je misschien een zwembad in de tuin en wil je na een frisse duik lekker bijkomen met een heerlijk drankje erbij? Dan mag een poolhouse met prachtige keramische tegels zeker niet ontbreken in je tuin. Ben je nog op zoek naar een werkruimte? Ontdek snel de verschillende opties voor je eigen kantoor in de tuin.

Je tuinhuis als tuinkantoor

Als je een rustige werkomgeving nodig hebt waar je bergen werk kunt verzetten, is een tuinkantoor absoluut het overwegen waard. Ook voor het geven van workshops komt deze extra ruimte goed van pas. Bovendien is het de ideale oplossing als je snel een betaalbare werkplek nodig hebt, maar deze niet meteen beschikbaar is door de krapte op de woningmarkt. Een kantoor in de tuin komt daarom steeds vaker voor. Verder heb je geen last meer van hinderlijke files, want je stapt zo je thuiskantoor binnen dat je helemaal aanpast naar je eigen smaak. Maak bijvoorbeeld optimaal gebruik van het daglicht en kies voor een ingebouwde lichtstraat. Heb je het plaatje al compleet hoe je geïsoleerd tuinhuis eruit moet zien? Dan heb je eveneens de mogelijkheid om je tuinhuis op maat te laten maken. Op deze manier creëer je de perfecte werkplek waar genoeg plaats is voor al je kantoorspullen en waar je productiviteit en creativiteit een enorme boost krijgen dankzij al het groen om je heen.

Je eigen buitenruimte op maat

Een tuinhuisje kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo kan je nieuwe leefomgeving dienst doen als ontspanningsplek waar je volledig tot rust komt na een drukke dag of waar je je vrienden ontvangt voor een gezellige borrel. En wat te denken van je eigen atelier of misschien wel een meditatieruimte aan huis? Als je een tuinhuis op maat wilt realiseren, komt Gras en Groen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en om een en ander in kaart te brengen. Ook een tuinkantoor op maat is natuurlijk mogelijk. Je kunt een schets laten maken die volledig aansluit op je wensen. Met hun brede ervaring staan de specialisten van dit professionele hoveniersbedrijf je graag te woord om je de nodige inspiratie te geven voor onder meer het design en de indeling van de ruimte. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor één werkplek te kiezen of voor meerdere als je een nieuwe werkomgeving wilt creëren. Wil je ter afsluiting de puntjes op de i zetten, dan komen plantenbakken zeker tot hun recht om het plaatje helemaal compleet te maken.

Houten plantenbakken

Als je een leuke plek zoekt voor houten plantenbakken, is de buitenkant van je tuinhuis een originele plaats. Bij Gras en Groen vind je een groot assortiment aan plantenbakken voor buiten. Deze zijn gemaakt van duurzaam hout dat je niet meer hoeft te behandelen. De hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen, waaronder rechthoekig en vierkant. Daarnaast kun je kiezen voor een stijlvol model dat gemaakt is van bamboe, waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling krijgt. Wist je trouwens dat plantenbakken voor buiten praktisch geen onderhoud nodig hebben en ook nog eens een garantieperiode van maar liefst vijf jaar hebben? Lees hieronder snel meer over hoe je Gras en Groen eenvoudig bereikt als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over een tuinhuis op maat.

De service van Gras en Groen

Wil je graag meer weten over tuinhuizen op maat? Neem dan telefonisch contact op voor meer informatie over de tuinhuizen op maat op het volgende telefoonnummer: 073 521 5673. Of vul het online contactformulier in, zodat een van de specialisten zo snel mogelijk contact met je op kan nemen. Verder is dit gespecialiseerde hoveniersbedrijf via e-mail bereikbaar op info@grasengroen.nl. Uiteraard is ook het kostenplaatje een belangrijke factor als je op zoek bent naar een model op maat. Vraag daarom gerust een offerte aan via de website om meer inzage in de prijzen te krijgen.

Grote klus op de planning? Huur een afvalcontainer voor een efficiënte afvalverwerking

0

Het uitvoeren van een grote klus kan een opwindende maar ook uitdagende taak zijn. Of het nu gaat om het renoveren van je huis, het opruimen van je tuin of het uitvoeren van een bouwproject, een efficiënte afvalverwerking is van cruciaal belang. In deze blog zullen we bespreken waarom het huren van een afvalcontainer een slimme keuze is en hoe het je kan helpen bij het beheren van het afval op een georganiseerde en milieuvriendelijke manier.

Waarom een afvalcontainer huren?

Wanneer je een grote klus plant, is het belangrijk om vooraf na te denken over hoe je het afval wilt verwijderen. Het simpelweg dumpen van afval in de reguliere vuilnisbakken is vaak geen haalbare optie, vooral wanneer je te maken hebt met grote hoeveelheden bouw- en sloopafval. Het huren van een afvalcontainer biedt een praktische oplossing. 

Efficiënte afvalverwerking

Een goedkope container huren stelt je in staat om het afval op een efficiënte manier te beheren. In plaats van meerdere ritten naar de plaatselijke vuilstort te maken, kun je al het afval in één keer in de container deponeren. Dit bespaart niet alleen tijd en energie, maar vermindert ook de milieubelasting door het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het rijden naar en van de vuilstort.

Verschillende formaten en types

Wanneer je een afvalcontainer huurt, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende formaten en types, afhankelijk van de specifieke behoeften. Of je nu een kleine container nodig hebt voor het opruimen van de tuin of een grote container voor een bouwproject, er is altijd een geschikte optie beschikbaar. Het huren van de juiste container zorgt ervoor dat je voldoende ruimte heeft om al het afval te verzamelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gebrek aan capaciteit.

Veiligheid en gemak

Een van de voordelen van het huren van een afvalcontainer is de veiligheid en het gemak dat het biedt. In plaats van het zelf moeten tillen en transporteren van zware afvalmaterialen, kun je ze eenvoudig in de container gooien. Dit vermindert het risico op letsel en bespaart je kostbare tijd en moeite. Bovendien worden de afvalcontainers op de door jou gekozen locatie afgeleverd en opgehaald, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het transport ervan.

Milieuvriendelijke optie

Het huren van een afvalcontainer draagt bij aan een milieuvriendelijke afvalverwerking. De gehuurde containers worden opgehaald door gespecialiseerde bedrijven die het afval op de juiste manier verwerken en recyclen. Dit draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval die op stortplaatsen belandt en zorgt voor een duurzamere toekomst.

Tuinieren voor beginners: hier moet je aan denken!

0

Heeft het je altijd al leuk geleken om in de tuin aan de slag te gaan? En heb je nu eindelijk een eigen tuin waar je heerlijk in aan het werk kunt gaan? Maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Dan ben je zeker niet alleen. Tuinieren is ontzettend leuk, maar het vergt wel de nodige kennis en ervaring. Bij de aanleg van een geheel nieuwe tuin is het dan ook goed om te weten waar je op moet letten. En wees niet bang: je hoeft geen groene vingers te hebben om dit te realiseren. Niemand is geboren met een talent voor tuinieren. Natuurlijk heeft de een hier meer gevoel voor dan de ander, maar alles valt te leren. 

Wil jij er dus zeker van zijn dat jouw tuin er straks mooi bij staat? Maak dan gebruik van de onderstaande tips! 

Haal het juiste gereedschap in huis 

Elke doe-het-zelver weet dat je geen klus kan beginnen als je niet over de juiste materialen beschikt. Daarom hebben de meeste mensen wel standaard wat gereedschap in huis liggen. Handig als je even snel een fotolijstje aan de muur wilt bevestigen bijvoorbeeld of als je een meubelstuk wil repareren. Dit geldt niet alleen voor de incidentele klusjes die in huis moeten worden gedaan, maar ook voor de tuin. Het is belangrijk om echt het juiste tuingereedschap in huis te halen. 

Iedereen met een eigen tuin moet in elk geval over basisgereedschap beschikken. Denk aan een schoffel, een schop, een snoeischaar, een gieter en ga zo maar door. Dit zijn essentiële voorwerpen die je vrijwel altijd moet gebruiken. Je wil niet voor elke kleine klus bij de buren aankloppen. Zorg er daarom in elk geval voor dat je dit in huis haalt en haal waar nodig extra bij. Win bijvoorbeeld advies in als je een extra klus gaat uitvoeren en je er zeker van wilt zijn dat je alles in huis hebt. Zo loopt het tuinieren nooit onnodig vertraging op en kan dit altijd veilig en zorgvuldig gebeuren. 

Schakel een hovenier in 

Moet de gehele tuin nog aangelegd worden? Dan is dit meestal geen eenvoudige klus als je nog nooit zelf in de tuin hebt gewerkt. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden. Daarom is het goed om voor de aanleg een hovenier in te schakelen. Dit is iemand die alles weet over tuinen en planten en jou het beste te woord kan staan. Hij kan samen met jou een duidelijk plan opstellen en deze mogelijk zelfs uitvoeren. 

Het is belangrijk om voordat je de tuin aanlegt eerst op een rijtje te zetten wat jouw wensen zijn met betrekking tot de tuin. Wil je bijvoorbeeld zelf groente en fruit gaan verbouwen? Ben je op zoek naar een relatief onderhoudsvrije tuin? Heb je kinderen en/of huisdieren en wil je dat de tuin veilig genoeg is voor ze? Laat dit allemaal meenemen in het plan, zodat je zeker weet dat de aanleg perfect aansluit bij jouw wensen. 

De hovenier kan ook tips geven hoe je de tuin vervolgens in optimale conditie kunt houden. Zo wordt dit een stuk gemakkelijker en staat de tuin er altijd mooi bij. 

Ontdek het gemak van een buitenkraan

0

Bij allerlei klussen heb je water nodig. Wanneer je de auto wilt wassen dan heb je veel water nodig. Zonder buitenkraan ben je de hele tijd met emmers aan het slepen. Of je koppelt een tuinslang aan de kraan binnen, maar dan kan de deur niet dicht omdat de slang daar tussen zit. En dan moet je slang vaak ook nog erg lang zijn. Een buitenkraan kan dan de oplossing zijn. Waarom een buitenkraan en waar moet je zoal op letten?

Waarom een buitenkraan handig is

Met een buitenkraan heb je buiten altijd water bij de hand. Zo hoef je niet elke keer het huis in en uit te lopen om water te pakken. Water gebruik je bij allerlei klussen, bijvoorbeeld om cement te mengen, om planten water te geven in de zomer, maar ook om bijvoorbeeld de groente uit de tuin om te spoelen. Daarnaast is het besproeien van de tuin makkelijker met een buitenkraan.

Dek de kraan af in de winter

Wil je de buitenkraan ook in de winter gebruiken, dan moet je er wel voor zorgen dat hij vorstvrij is. Gebruik je hem niet, sluit de waterleiding naar de kraan dan af en zorg dat de leiding leeg is door de kraan open te draaien. Zo kan de leiding niet stuk vriezen. Bij Vervangingsmarkt.nl zijn er verschillende vorstvrije buitenkranen voor aan de buitenmuur. Deze zijn voorzien van een automatische leegloopfunctie waardoor deze ook met gemonteerde tuinslang leeg loopt.

Bepaal wie er water pakt

Hoewel een buitenkraan handig is, kan het ook fijn zijn om zelf de controle te houden over wie de kraan bedient. Er zijn verschillende buitenkraanbedieningen met een sleutel, deze worden ook wel buiten kraan met slot genoemd. Zonder sleutel kunnen anderen niet zomaar van je buitenkraan gebruikmaken. Je kunt de sleutel aan je sleutelbos hangen zodat je hem altijd bij hebt en water kunt pakken als je dit onverwachts nodig hebt. Bestel altijd wel een extra sleutel die je ergens binnen bewaard, handig voor als je op vakantie bent en iemand anders de planten water geeft of als je hem kwijt bent geraakt.

Waar en welke buitenkraan?

Overweeg je een buitenkraan te kopen? Denk dan goed na waar je hem wilt hebben. De makkelijkste en goedkoopste manier is om de buitenkraan direct aan de buitenmuur te bevestigen. Hierdoor hoeven er geen extra leidingen aangelegd te worden waardoor je een hoop geld bespaart. Daarnaast wil je de kraan misschien gebruiken voor het sproeien van het gras. Bedenk dan dat je met een enkele kraan niet zomaar meer water kunt pakken voor iets anders zoals het wassen van je handen of afspoelen van groente. Door een kraan met dubbele uitloop te nemen profiteer je van meer gebruiksgemak doordat je de kraan nog gewoon kunt blijven gebruiken.

Eenvoudig je interieur opfrissen

0

Veel mensen vinden het fijn om hun interieur van tijd tot tijd een compleet andere look te geven. Dat herken je bij jezelf misschien ook wel. Een ander behangetje of kleurtje op de muur doet vaak al wonderen. Ook een renovatie van de vloer is een mooie manier om je huis een make-over te geven. Verder kun je kiezen voor nieuwe meubels of accessoires om je woning een frisse uitstraling te geven. Voor platte oppervlakken is er daarnaast meubelfolie verkrijgbaar. Dit is een perfect product om bijvoorbeeld je keukenkastjes of trap een compleet andere look te geven.

Wat is meubelfolie?

Zoals de naam al aangeeft is meubelfolie een folie die speciaal ontwikkeld is om je meubels eenvoudig te transformeren. Het is geschikt voor zowel thuis als op het werk en kan worden aangebracht op vrijwel alle vlakke ondergronden. Gebruik het bijvoorbeeld voor het vernieuwen van je traptreden, het aankleden van oude kasten of het renoveren van je kantoor. Dankzij de inzet van de folie hoef je veel minder nieuwe grondstoffen te gebruiken, waardoor je duurzaam bezig bent. Vrijwel alle varianten van de zelfklevende folie zijn gemaakt van PVC. De folie is goed bestand tegen water, hitte, vuil en krassen. Daarnaast is het eenvoudig schoon te maken en kan het beslist tegen een stootje. Het product is gemakkelijk aan te brengen en ook nog eens zeer betaalbaar. Nog een groot pluspunt: de folie bevat geen schadelijke stoffen als weekmakers of zware metalen. Zo is het een ideaal product om te gebruiken in jouw woning.

Soorten folie

Overweeg je zelf om meubelfolie aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je een enorm uitgebreide keuze hebt. Zo kun je kiezen voor plakfolie houtlook, maar ook voor stoere leerfolie of steenfolie. Gaat jouw voorkeur meer uit naar een echte luxe foliesoort? Ga dan voor een schitterende metaalfolie of een stijlvolle folie met de uitstraling van textiel. Natuurlijk kun je ook kiezen voor één van de vele soorten gekleurde folie. Kijk gewoon eens rustig rond en laat je online inspireren door de talloze mogelijkheden!

Wonen in jouw stijl

Met behulp van zelfklevende folie kun je je interieur dus heel eenvoudig en snel een compleet nieuwe look geven. Kies vooral voor een uitvoering die bij je past en vergeet ook niet om andere accenten in de make-over te integreren.

De beste klustips voor je vakantiewoning

0
De beste klustips voor je vakantiewoning

Heb je een vakantiehuis gekocht, maar moet er nog wel het nodige aan gebeuren? Dan kan je daar het best zelf mee aan de slag gaan. Misschien ben je echter niet zo ervaren in het klussen. Dan is het fijn om wat tips te krijgen zodat je het net wat gemakkelijker kan maken voor jezelf. Het hoeft namelijk helemaal niet lastig te zijn om het beste uit je woning te halen. Dat doe je bijvoorbeeld door op de volgende zaken te letten. Je bent er dan zeker van dat je nog meer plezier ervan hebt.

Verf de buitenzijde

Het is belangrijk om te zorgen dat de uitstraling helemaal op orde is. Dat doe je bijvoorbeeld door te zorgen dat de woning altijd fris geverfd is. Dit is bovendien ook nog eens afhankelijk van de plek waar je woning staart. Biedt je slapen aan zee aan omdat je een huis aan de kust hebt? Dan heb je natuurlijk ook te maken met de zeelucht. Dat betekent dus dat je moet zorgen dat de woning met de juiste verf geverfd wordt om te zorgen voor een kwalitatieve woning die er goed uitziet. Dit is dus een goede basis.

Simpele klussen eerst aanpakken

Het is slim om de simpele klussen eerst aan te pakken. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je in ieder geval een woning kan aanbieden waar alles er naar behoren in uitziet. Dat is alvast van belang. Dit is echter natuurlijk niet het enige wat telt. Het is ook belangrijk dat alles veilig is. Juist daarom moet je bijvoorbeeld een kapotte schakelaar of een deurtje dat niet helemaal recht hangt direct aanpakken. Daarmee zorg je dat het voor de gasten veel rustgevender wordt om er te verblijven. Dit is heel belangrijk.

Aannemers voor grote veranderingen

Wil je echt iets veranderen aan de woning? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een muur. Of juist een muur weghalen. Of je denkt aan een uitbouw. Misschien moet de trap of de vloer wel vervangen worden. Wat het ook is, het is altijd slim om niet zelf aan de slag te gaan ermee. Je kan dan beter een aannemer in de arm nemen die dit voor je kan aanpakken. Zo ben je er zeker van dat alles goed op orde komt. Daarmee maak je de woning dus eigenlijk ook alleen maar beter. Ook dat is slim om te doen.

Klopboormachine aanbiedingen

Mis nooit meer een klus aanbieding!

- Alle aanbiedingen rechtstreeks in jouw mailbox

- Nooit meer te veel betalen

- Altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen

Gefeliciteerd! Vanaf nu mis je nooit meer een aanbieding!