Cirkelzaag aanbieding | De beste deals

Een cirkelzaag aanbieding biedt je de kans om voor relatief weinig geld een licht en handig apparaat te kopen waarmee je grote platen door kunt zagen. Met een cirkelzaag kun je platen met een dikte van wel 5 centimeter keurig recht doorzagen. Wees je goed bewust van de beperkingen van een cirkelzaag. Je kunt er alleen rechte zaagsneden mee maken. Voor het zagen van een bocht in een plaat hout heb je een decoupeerzaag nodig. Een cirkelzaag is ook niet geschikt voor het inkorten van balken of planken. Als je dat wilt doen moet je gebruik maken van een afkortzaag.

Bekijk de beste cirkelzaag aanbiedingen:

Een cirkelzaag bespaart ruimte

Een product uit een cirkelzaag aanbieding is klein en licht, zoals bijvoorbeeld de Makita cirkelzaag aanbieding en de Worx cirkelzaag aanbieding. Als je een cirkelzaag niet gebruikt kan hij in een kast of op een plank worden opgeborgen. Je kunt een cirkelzaag door zijn geringe omvang ook gemakkelijk meenemen. Tijdens het gebruik bespaar je met een cirkelzaag ook ruimte. Het werkstuk kan op een werkbank of op schragen worden vastgezet en dan kun je het met de cirkelzaak doorzagen. Je hebt dus niet permanent een grote zaagtafel staan, die meestal alleen maar in de weg staat.

ToolMax - Weekactie banner

Platen doorzagen met een cirkelzaag

De gereedschappen in een cirkelzaag aanbieding maken veel lawaai. Dat is afhankelijk van het materiaal dat je met de cirkelzaag wilt doorzagen. Het zagen kost echter maar heel weinig kracht. Dat komt doordat de zaag zichzelf als het ware door de plaat heen trekt. Dat is totaal anders als bij een decoupeerzaag of een afkortzaag, waarbij de zaag door het materiaal moet worden geduwd. Zelfs bij platen van enkele centimeters dik kost het nauwelijks kracht om de cirkelzaag over het materiaal te bewegen. Je hebt voor dikke platen uiteraard wel een krachtige cirkelzaag nodig en een zaagblad van een goede kwaliteit.

Cirkelzaag aanbieding

Rechter dan recht zagen met een cirkelzaag aanbieding

Met een cirkelzaag krijg je sowieso een rechte zaagsnede. Maar om daar honderd procent zeker van te zijn kun je kiezen voor een cirkelzaag aanbieding met een geleidestrip. Zo’n strip zorgt ervoor dat de zaagsnede absoluut kaarsrecht wordt. Een nadeel is dat elk merk cirkelzaag zijn eigen geleidestrips heeft. Een strip uit een Bosch cirkelzaag aanbieding is dus niet uitwisselbaar met een Metabo cirkelzaag aanbieding. Dat is vooral vervelend als je een keer een nieuwe cirkelzaag gaat kopen. Een geleidestrip is overigens niet per se nodig. Een paar lijmklemmen en een rechte balk vormen samen ook een perfecte geleidestrip.

Het zaagblad bij een cirkelzaag aanbieding

Het belangrijkste onderdeel in een cirkelzaag is het zaagblad. Aan het zaagblad kun je goed zien of je te maken hebt met een kwalitatief goede cirkelzaag of niet. De beste zaagbladen hebben heel veel tanden, tot wel 60 stuks. Er zijn cirkelzagen te koop waar een zaagblad in zit met maar 24 tanden. Daarmee maak je ruwe zaagsneden. Een Makita cirkelzaag aanbieding en een Festool cirkelzaag aanbieding hebben zaagbladen met veel meer tanden. Dat verklaart waarom deze gereedschappen tot de duurdere behoren. Want een zaagblad met veel tanden is duurder dan en zaagblad met weinig tanden.

Lawaai, stof en veiligheid bij een cirkelzaag aanbieding

Het is onvermijdelijk dat een cirkelzaag lawaai produceert en dat er veel stof vrij komt. Door te kiezen voor een cirkelzaag aanbieding met een fijn getand zaagblad met veel tanden kun je dat lawaai beperken. Desondanks is het verstandig om tijdens het cirkelzagen een stofbril te dragen en gehoorbescherming op te doen. Soms maken die deel uit van een cirkelzaag aanbieding. Een absolute must bij een cirkelzaag is de beschermkap rond het zaagblad. Die mag alleen wegklappen als je gaat zagen en moet van stevig materiaal zijn. Want als die beschermkap kapot gaat kun je je cirkelzaag niet meer gebruiken.

Cirkelzaag aanbiedingen

Accu of netsnoer bij een cirkelzaag aanbieding

Sommige producten in een Makita cirkelzaag aanbieding werken met een krachtige accu. Daardoor heb je veel bewegingsvrijheid bij het zagen. Maar een accu heeft ook nadelen. Je moet je zaagwerk goed plannen om te voorkomen dat je halverwege ineens zonder stroom zit. Als je geen zin hebt om rekening te houden met de capaciteit van de accu kun je beter voor een Worx cirkelzaag aanbieding op netstroom kiezen. Dan ben je altijd verzekerd van stroom. Je moet dan wel oppassen dat je zaagblad niet tegen de snoer aan komt.

Instellen van de zaaghoek en -diepte

Bij het zoeken naar een cirkelzaag aanbieding is het goed om te kijken naar de manier waarop je de zaagdiepte en de hoek waarmee je kunt zagen moet instellen. Controleer of dat op een gemakkelijke manier is in te stellen en of schroef waar je dat mee moet doen tijdens het zagen niet kan lostrillen. Want als je het zagen moet onderbreken kun je een zuiver rechte zaagsnede wel vergeten. Kies daarom voor een cirkelzaag aanbieding met een stevige stelschroef.

Veelgestelde vragen:

Zijn er op dit moment gereedschap aanbiedingen?

Ja, op dit moment zijn er verschillende gereedschap aanbiedingen. Op dit moment hebben wij actieve aanbiedingen van: Bol.com, Coolblue en Praxis op onze website verzameld.

Hoeveel kan ik besparen met deze aanbiedingen?

Hoeveel je kan besparen hangt van verschillende factoren af. Hoe hoger de aanschafwaarde, hoe hoger de korting. Op dit moment hebben wij verschillende aanbiedingen verzameld van +25% korting.

Hoe maak ik gebruik van een gereedschap aanbieding?

Op onze website verzamelen wij alle online gereedschap aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een gereedschap aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.