Compressor aanbieding | De beste deals

Hoewel verreweg het meeste gereedschap dat door professionals en hobbyisten wordt gebruikt elektrisch is, zijn er ook veel mensen die van een compressor aanbieding gebruik maken. Ze werken graag met gereedschap op luchtdruk, zogenaamd pneumatisch gereedschap. Er is zelfs gereedschap dat alleen in een pneumatische uitvoering verkrijgbaar is, zoals een pneumatische drilboor en een verfpistool. Je komt daarom regelmatig een compressor aanbieding tegen. Logisch, want het assortiment aan compressors is erg groot. Ze variëren sterk in prijs, kwaliteit en vermogen. Compressors zijn er voor consumenten en voor professionals. Professionele compressors zijn zo duur omdat je voor pneumatisch gereedschap een flinke luchtopbrengst nodig hebt.

Bekijk de beste compressor aanbiedingen:

De werking van een compressor

Een compressor is een tank waar lucht door een pomp onder hoge druk in wordt gepompt. De tank is een buffer die zorgt dat er binnen bepaalde grenzen sprake is van een constante luchtdruk. Op de tank wordt een slang aangesloten voor het pneumatisch gereedschap. Zodra het gereedschap wordt gebruikt zal de luchtdruk in de tank van de compressor dalen. Op dat moment slaat de pomp aan en wordt het tekort aan lucht weer aangevuld. Kleine compressors uit een compressor aanbieding werken op elektriciteit. De grotere apparaten hebben een brandstofmotor. Die zijn dus te gebruiken op een bouwplaats waar geen elektriciteit is.

ToolMax - Weekactie banner

Een compressor aanbieding voor thuis

Ook doe-het-zelvers en klussers hebben soms behoefte aan een compressor aanbieding. Ze gebruiken het apparaat om pneumatisch gereedschap aan te drijven of om een verfpistool te kunnen gebruiken. Een compressor aanbieding wordt ook heel vaak gebruikt om de banden van de auto en de fiets op te pompen. Een compressor wordt, geheel ten onrechte, weleens vergeleken met een bladblazer. Waarschijnlijk omdat dat apparaat ook met lucht werkt. Met een bladblazer wordt echter alleen maar lucht verplaatst. Een compressor slaat lucht onder druk op in een tank voor later gebruik.

Compressor aanbiedingen

Compressor low noise aanbieding

Met een compressor low noise aanbieding voorkom je veel lawaai geven en werkt een stuk prettiger. In sommige omgevingen is het geen optie om een compressor met een hoog Decibel niveau te gebruiken zonder met iedereen ruzie te krijgen of mensen te storen in hun slaap of belangrijke werktaken. Werk je regelmatig met een compressor dan is het voor jezelf en je eigen oren ook belangrijk om voor een low noise model te kiezen. Door het lage toerental, de speciale pomphuls en demping in de luchtfilters kun jij nu ook een compressor gebruiken met een aangenaam geluidsniveau. Wees er snel bij en pak de beste aanbieding compressor zodat jij snel aan de slag kan met je favoriete gereedschap zonder geluidsoverlast.

Huidige low noise compressor aanbiedingen:

Compressor Airpress aanbieding

Een goede compressor Airpress aanbieding scoren? Professionele bouwvakkers vertrouwen op de kwaliteit van Airpress. De compressors van Airpress zijn een veelzijdige hulp voor heel veel verschillende klussen. Het assortiment van Airpress is heel uitgebreid, dus het vergt even wat uitzoekwerk om te bepalen welk type compressor het beste past bij jouw apparatuur en de werkzaamheden waar jij hem voor gaat gebruiken. Gebruik je de compressor intensief, dan is bijvoorbeeld een zuigercompressor het meest geschikt. Als je de compressor maar af en toe nodig hebt kies je beter voor een schroefcompressor. Airpress maakt zowel oliegesmeerde als olievrije compressors. Oliegesmeerde modellen maken minder lawaai, maar zijn minder geschikt voor bijvoorbeeld verfspuiten. We hebben de beste compressor aanbieding al voor je op een rijtje gezet, dus profiteer snel!

Huidige Airpress compressor aanbiedingen:

Welke onderdelen zitten in een compressor aanbieding?

Een compressor bestaat uit een aantal onderdelen. Die zijn onmisbaar en maken allemaal deel uit van een compressor aanbieding. De essentiële onderdelen zijn een aanzuigmotor waarmee de lucht wordt opgezogen, de tank voor de opslag van de lucht, een ventiel op de tank waarmee de lucht naar buiten wordt gelaten, een slang die op het ventiel past, drukmeters en een veiligheidsventiel om overtollige lucht weg te laten lopen. Het pneumatische gereedschap wordt aangesloten op de slang. Je kunt de slang ook gebruiken om een band, een luchtbed of een zwembad op te pompen.

Naar welke compressor aanbieding ben je op zoek?

De verschillen tussen een compressor aanbieding waarmee je thuis een band op kunt pompen en een compressor aanbieding die gereedschap aan kan drijven zijn erg groot. Voordat je een compressor gaat gebruiken moet je goed controleren hoe hoog de druk is die door het apparaat wordt opgebouwd. Als je dat niet doet kun je gemakkelijk een band van een auto laten ontploffen door een verkeerde compressor te gebruiken. Van luchtbedjes en zwembadjes blijft helemaal niets over als je ze met professionele compressors probeert op te pompen.

De grootte van de tank bij een compressor aanbieding

Voor de werking van de compressor is de tank niet het belangrijkste onderdeel. De tank is een plek waar de lucht in wordt opgeslagen. Het is dus slechts een buffer. Een tank van 20 liter is voor normaal gebruik van gereedschap ruim voldoende. Alleen als je met meerdere personen tegelijk zwaar pneumatisch gereedschap wilt gebruiken is een grotere tank, dus meer reservecapaciteit, handig. Belangrijker voor het goed functioneren van de compressor zijn de motor en de luchtpomp. Een compressor met een kleinere tank is eigenlijk alleen maar handig, want die is minder zwaar en gemakkelijker te verplaatsen.

Compressor aanbieding

Luchtpomp met en zonder olie in een compressor aanbieding

Compressors zijn verkrijgbaar met luchtpompen zonder olie en met olie. Beide soorten pompen hebben hun eigen voor- en nadelen. Een luchtpomp op olie is goedkoper, stiller en geschikt voor langdurig gebruik, maar produceert lucht die is vervuild met olie. Compressors met olie zijn er erg zwaar en vragen veel meer onderhoud dan olievrije compressors. Door een olievrije compressor wordt schonere lucht opgepompt. Die is bij uitstek geschikt voor verfpistolen. De nadelen van een olievrije luchtpomp is dat ze veel lawaai maken en dat ze erg duur zijn. Je hebt er ook een goede kwaliteit motor voor nodig.

Een compressor aanbieding betekent afstemming zoeken

Als je al in het bezit bent van pneumatisch gereedschap moet je op zoek naar een compressor aanbieding met de juiste specificaties. Daarbij moet je kijken naar de luchtdruk die de compressor kan opbouwen, de luchtopbrengst die per minuut kan worden geleverd en de aanzuigcapaciteit van de luchtpomp. Je kunt ook op zoek gaan naar een compressor aanbieding, waarbij al het pneumatisch gereedschap onderdeel is van de aanbieding. Dan weet je zeker dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Houd er rekening mee dat een compressor goed moet worden onderhouden. Volg daarbij nauwgezet de aanwijzingen van de fabrikant, want anders gaat het apparaat snel kapot.

Veelgestelde vragen:

Zijn er op dit moment gereedschap aanbiedingen?

Ja, op dit moment zijn er verschillende gereedschap aanbiedingen. Op dit moment hebben wij actieve aanbiedingen van: Bol.com, Coolblue en Praxis op onze website verzameld.

Hoeveel kan ik besparen met deze aanbiedingen?

Hoeveel je kan besparen hangt van verschillende factoren af. Hoe hoger de aanschafwaarde, hoe hoger de korting. Op dit moment hebben wij verschillende aanbiedingen verzameld van +25% korting.

Hoe maak ik gebruik van een gereedschap aanbieding?

Op onze website verzamelen wij alle online gereedschap aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een gereedschap aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.