Multitool aanbieding | De beste deals

Een multitool aanbieding is interessant voor elke doe-het-zelver en professional. Het is een stuk gereedschap dat geschikt is voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. De inhoud van een multitool aanbieding kan per merk enorm verschillen. Een Bosch multitool aanbieding blinkt vaak uit in accessoires voor metaalbewerking. Bij een Makita multitool aanbieding kun je profiteren van een enorm scala aan bewerkingen. Een multitool aanbieding kun je selecteren op basis van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en het aantal accessoires. De prijzen van een aanbieding kunnen behoorlijk verschillen. Een budget multitool heb je al voor minder dan 100 euro.

Bekijk de beste multitool aanbiedingen:

Een multitool aanbieding gebaseerd op draaien of trillen

Een multitool aanbieding bestaat uit een body met het motorgedeelte en een groot aantal verwisselbare hulpstukken. Er zijn twee typen motorsystemen beschikbaar: een motor met een draaibeweging, ofwel een roterende beweging, en een oscillerende motor met een trillende beweging. Beide systemen werken even goed, maar ze hebben wel hun eigen kenmerken. Een roterende multitool heeft als belangrijkste eigenschap dat je er ook mee kunt boren. Een body met een trillende of oscillerende beweging bevat geen draaiende onderdelen en is minder slijtgevoelig. Met oscillerende machines zijn alleen schraap-, schuur- en zaagbewerkingen mogelijk.

ToolMax - Weekactie banner

Persoonlijke voorkeur telt bij een multitool aanbieding

Bij een multitool aanbieding is de gewicht van het apparaat van groot belang voor het gebruiksgemak. Als de machine te zwaar voor je is, kun je er niet lang genoeg mee werken. En als hij te licht is heb je te weinig controle over je werk. Het is de kunst om een multitool aanbieding te vinden met een comfortabel gewicht. Bij het gebruiksgemak speelt ook de vormgeving een rol. De machine moet een prettig handvat hebben, waardoor het trillen zoveel mogelijk wordt gedempt. Bij twijfel kun je het beste een passende multitool uitzoeken door het bij een demonstratie in een bouwmarkt uit te proberen.

Multitool aanbieding

Een multitool op netstroom of met een accu

Het vermogen dat door een multitool kan worden geleverd kan wel oplopen tot 300 Watt. Als je zoveel vermogen nodig hebt is een machine op een accu minder handig. Want dan zal de accu tamelijk snel leeg zijn. Je kunt dan dus niet zo lang achter elkaar doorwerken. Met een multitool op netstroom ben je wat minder flexibel wat betreft bewegingsvrijheid, al is de netsnoer bij sommige multitools wel 5 meter lang. Een multitool op netstroom is krachtiger dan een met een accu en je kunt er lang mee doorwerken. De gebruikstijd is niet onbeperkt, want bij zwaar werk kan de motor op den duur oververhit raken.

De bevestiging van de accessoires in een multitool aanbieding

De bevestiging van de accessoires is bij een multitool een fluitje van een cent. Dat gaat met één knop en je hebt er geen ander gereedschap bij nodig. Dat systeem is gezamenlijk ontwikkeld door een aantal fabrikanten en wordt Starlock genoemd. Een Bosch multitool aanbieding en een Makita multitool aanbieding maken beiden gebruik van dit systeem. De accessoires van de verschillende merken multitools zijn dus uitwisselbaar. Let goed op welke versie van Starlock wordt gebruikt. Er zijn drie verschillende versies en de accessoires van de ene versie passen niet op de andere.

Accessoires geven de doorslag

Naast het gewicht en de vormgeving van de body hangt de beslissing over een multitool aanbieding af van de bijgeleverde accessoires. Die zijn per merk sterk verschillend. Je hebt de keuze uit schuurzolen, schrapers, zagen en slijpschijven. Bij multitools met roterende motoren worden ook boren en andere hulpstukken voor draaiende bewerkingen gevoegd. Een onmisbare accessoire voor een multitool aanbieding is een goede koffer. Daar kun je de body in opbergen en alle accessoires. Let er dus op dat een multitool met een stevige en ruime koffer wordt geleverd.

Multitool aanbiedingen

Technische extra’s bij een multitool aanbieding

Het is nuttig om bij een multitool aanbieding van verschillende merken goed te letten op de onderliggende techniek. Het is essentieel dat de snelheid van de motor regelbaar is, liefst met behulp van de trekker waarmee je het apparaat inschakelt. Een krachtig led-lampje waarmee op het werkstuk wordt geschenen is ook een erg handige aanvulling. Omdat bij het werken met een multitool veel stof vrijkomt zijn sommige apparaten uitgevoerd met een stofafzuiging. Daar sluit je een gewone stofzuiger met de slang op aan.

Samenvatting

Multitools zijn er in vele soorten en maten. Er zijn hele krachtige machines op netstroom en er zijn handige kleine multitools voor het fijnere modelbouwwerk. Het aantal hulpstukken dat je er op kunt aansluiten is ongelofelijk groot, vooral omdat de hulpstukken van de meeste merken uitwisselbaar zijn. Vanwege die grote diversiteit kun je een multitool aanbieding eigenlijk alleen maar goed selecteren door er in een winkel naar te kijken en hem in de handen te houden. Alleen dan kun je besluiten of een Metabo multitool aanbieding, een Makita multitool aanbieding of een multitool aanbieding van een ander merk jou het meeste aanspreekt.

Veelgestelde vragen:

Zijn er op dit moment gereedschap aanbiedingen?

Ja, op dit moment zijn er verschillende gereedschap aanbiedingen. Op dit moment hebben wij actieve aanbiedingen van: Bol.com, Coolblue en Praxis op onze website verzameld.

Hoeveel kan ik besparen met deze aanbiedingen?

Hoeveel je kan besparen hangt van verschillende factoren af. Hoe hoger de aanschafwaarde, hoe hoger de korting. Op dit moment hebben wij verschillende aanbiedingen verzameld van +25% korting.

Hoe maak ik gebruik van een gereedschap aanbieding?

Op onze website verzamelen wij alle online gereedschap aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een gereedschap aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.