Wat zijn de mogelijkheden voor de houten tuinhuizen van Gras en Groen?

0
111

Houten tuinhuis

Het gebruik van hout in de tuin heeft meer dan één voordeel. Zo is hout niet alleen een erg sterk materiaal, maar ook een duurzame keuze. Bovendien is het een veelzijdig materiaal waarmee je alle kanten op kunt. Naast diverse houten tuinafscheidingen en tuinmeubels zijn ook houten tuinhuizen op maat niet meer weg te denken uit de hedendaagse tuin. Als je een tuinhuis wilt laten plaatsen, kun je dit met een gerust hart aan Gras en Groen overlaten. Dit hoveniersbedrijf beschikt over een vakkundige team dat onder meer bestaat uit bouwtechnische ontwerpers, timmermannen en hoveniers die je tijdens het hele project volledig ontzorgen. Of het nu om grondbewerking gaat of het aansluiten van water en elektra; zij draaien er hun hand niet voor om. Ben je benieuwd welke tuinhuizen er allemaal zijn en welke mogelijkheden ze te bieden hebben? Je leest het allemaal op deze pagina!

Voordelen van houten tuinhuizen

Met een houten tuinhuis ben je van alle markten thuis. Allereerst zit je voortaan altijd op de eerste rij en is er niets meer dat je ontgaat in je tuin. Terwijl je tijd in de buitenlucht doorbrengt, geniet je in de ochtend van de opkomende zon en de kwetterende vogeltjes. En als het begint te regenen, zit je altijd droog. Daar komt nog bij dat een houten tuinhuis je tuin meteen een stuk sfeervoller maakt en dat hout over isolerende eigenschappen beschikt. Ook hoef je nooit ver weg te gaan als je even ongestoord alleen wilt zijn. Tot slot zijn de houten buitenverblijven verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je je helemaal thuis voelt in je nieuwe buitenverblijf.

Soorten houten tuinhuizen

Houten tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Dit begint al met een brede waaier aan verschillende stijlen. Hierbij kun je onder andere denken aan een traditioneel tuinhuis of een modern buitenverblijf dat van alle gemakken voorzien is. Hou je bijvoorbeeld van een mooi opgeruimde tuin, dan komt de nieuwe ruimte goed van pas als extra bergruimte voor al je tuingereedschap en de fietsen van het hele gezin. Of heb je misschien een zwembad in de tuin en wil je na een frisse duik lekker bijkomen met een heerlijk drankje erbij? Dan mag een poolhouse met prachtige keramische tegels zeker niet ontbreken in je tuin. Ben je nog op zoek naar een werkruimte? Ontdek snel de verschillende opties voor je eigen kantoor in de tuin.

Je tuinhuis als tuinkantoor

Als je een rustige werkomgeving nodig hebt waar je bergen werk kunt verzetten, is een tuinkantoor absoluut het overwegen waard. Ook voor het geven van workshops komt deze extra ruimte goed van pas. Bovendien is het de ideale oplossing als je snel een betaalbare werkplek nodig hebt, maar deze niet meteen beschikbaar is door de krapte op de woningmarkt. Een kantoor in de tuin komt daarom steeds vaker voor. Verder heb je geen last meer van hinderlijke files, want je stapt zo je thuiskantoor binnen dat je helemaal aanpast naar je eigen smaak. Maak bijvoorbeeld optimaal gebruik van het daglicht en kies voor een ingebouwde lichtstraat. Heb je het plaatje al compleet hoe je geïsoleerd tuinhuis eruit moet zien? Dan heb je eveneens de mogelijkheid om je tuinhuis op maat te laten maken. Op deze manier creëer je de perfecte werkplek waar genoeg plaats is voor al je kantoorspullen en waar je productiviteit en creativiteit een enorme boost krijgen dankzij al het groen om je heen.

Je eigen buitenruimte op maat

Een tuinhuisje kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo kan je nieuwe leefomgeving dienst doen als ontspanningsplek waar je volledig tot rust komt na een drukke dag of waar je je vrienden ontvangt voor een gezellige borrel. En wat te denken van je eigen atelier of misschien wel een meditatieruimte aan huis? Als je een tuinhuis op maat wilt realiseren, komt Gras en Groen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en om een en ander in kaart te brengen. Ook een tuinkantoor op maat is natuurlijk mogelijk. Je kunt een schets laten maken die volledig aansluit op je wensen. Met hun brede ervaring staan de specialisten van dit professionele hoveniersbedrijf je graag te woord om je de nodige inspiratie te geven voor onder meer het design en de indeling van de ruimte. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor één werkplek te kiezen of voor meerdere als je een nieuwe werkomgeving wilt creëren. Wil je ter afsluiting de puntjes op de i zetten, dan komen plantenbakken zeker tot hun recht om het plaatje helemaal compleet te maken.

Houten plantenbakken

Als je een leuke plek zoekt voor houten plantenbakken, is de buitenkant van je tuinhuis een originele plaats. Bij Gras en Groen vind je een groot assortiment aan plantenbakken voor buiten. Deze zijn gemaakt van duurzaam hout dat je niet meer hoeft te behandelen. De hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen, waaronder rechthoekig en vierkant. Daarnaast kun je kiezen voor een stijlvol model dat gemaakt is van bamboe, waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling krijgt. Wist je trouwens dat plantenbakken voor buiten praktisch geen onderhoud nodig hebben en ook nog eens een garantieperiode van maar liefst vijf jaar hebben? Lees hieronder snel meer over hoe je Gras en Groen eenvoudig bereikt als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over een tuinhuis op maat.

De service van Gras en Groen

Wil je graag meer weten over tuinhuizen op maat? Neem dan telefonisch contact op voor meer informatie over de tuinhuizen op maat op het volgende telefoonnummer: 073 521 5673. Of vul het online contactformulier in, zodat een van de specialisten zo snel mogelijk contact met je op kan nemen. Verder is dit gespecialiseerde hoveniersbedrijf via e-mail bereikbaar op info@grasengroen.nl. Uiteraard is ook het kostenplaatje een belangrijke factor als je op zoek bent naar een model op maat. Vraag daarom gerust een offerte aan via de website om meer inzage in de prijzen te krijgen.